ETEM Logo
ETEM Logo
Zatvori

AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA

POSVEĆENI KVALITETU, ODANI PRECIZNOSTI

U automobilskoj industriji postoji veliki pritisak za ispunjavanje regulatornih zahteva, što uključuje i smanjenje emisije gasova. Bitan element ovog cilja je smanjenje težine prevoznih vozila. Tokom 2014. i 2015. godine, nastupio je značajan pomak u proizvodnji automobila, od upotrebe tradicionalnog čelika u korist aluminijuma, što uključuje zamenu poboljšanog čelika velike čvrstine (AHSS) aluminijumom. Ovo je tendencija, koja će tek biti u porastu narednih godina.

ETEM se oslanja na svoje 40 godišnje iskustvo u metalurškoj industriji. Osim toga, firma neprestano investira u tehničku opremu poslednje generacije i izuzetnio sposobne kadrove. Kao rezultat toga, firma ETEM je postala važan dostavljač aluminijumskih profila, gotovih i polugotovih proizvoda za automobilsku industriju.

Strogi standardi i zahtevi automobilske industrije zahtevaju sertifikovane i standardizovane procedure visoke klase. ETEM je posvećen proizvodnji kvalitetnih proizvoda prema specifikacijama I pri tome sarađuje i stvara partnerstva sa akreditovanim organizacijama i laboratorijama širom Evrope (kao, na primer, Institut für Korrosionsschutz u Drezdenu, nacionalni tehnički univerzitet u Atini) u cilju testiranja i sertifikovanja proizvoda i svojih proizvodnih procesa.

ETEM je sertifikovan za proizvodnju aluminijumskih profila, koji služe kao ZAŠTITA PRILIKOM AUTOMOBILSKIH NESREĆA. Takođe, ETEM je akreditovani  TIER1 I TIER 2 dostavljač u oblasti automobilske industrije, koji proizvodi proizvode direktno za automobilsku industriju i za proizvođače originalne opreme (POO).

Cilj firme ETEM je da shvati potrebe i procese kupaca i da im ponudi proizvode sa dodatom vrednošću, koji će im pomoći u postizanju njihovih ciljeva. Sa svojim specijalizovanim, kreativnim i visoko kvalifikovanim timom u odeljenju „Naučno istraživačka i razvojna delatnost“, koji računa na svoje veliko iskustvo u automobilskoj industriji, ETEM radi zajedno sa svojim kupcima počev od uvodnih faza projekata, kako bi im pomogli u postizanju željenih rezultata.

AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA