ETEM Logo
ETEM Logo
Zatvori
21.11.2019

ЕТХЕМ УКЉУЧУЈЕ HYLINE СИСТЕМЕ У СВОЈ ПОРТФОЛИO

PROČITAJTE VIŠE

Од 1. новембра ЕТЕМ званично покреће своје стратешко партнерство са престижним португалским брендом HYLINE, којi нуди иновативна минималистичка алуминијумска решења. ЕТЕМ званично укључује у свој портфолио све производе марке HYLINE,  и биће ексклузивни представник за југоисточну Европу.

Системи су изузетно модерног дизајна и проширују обухват активности архитекте. HYLINE-ов портфолио састоји се од минималистичких клизних решења, прозора типа „гиљотина“, аутоматска окретна врата, као и нових технолошких производа, од којих се очекује, да поједини буду представљени јавности током два форума у Атини - на 14. Конференцији о алуминијуму и грађевинарству и на изложби Xenia 2019. Посетиоци овогодишњег Batimat издања у Паризу (4.-8. новембра 2019.) ће имати прилику да се упознају са најновијим развојним достигнућима Hyline-a, које ће представити стручни тимови ова два бренда.

Рад са производима бренда HYLINE je део стратегије ЕТЕМ-а за  понуду флексибилних архитектонских решења, усаглашених са најновијим дизајнерским трендовима и изазовима. Сви ЕТЕМ системи могу се комбиновати са HYLINE решењима, пружајући архитекту потпуну креативну слободу.

«Било нам је важно да обогатимо свој портфолио алуминијумским  архитектонским решењима са оним који елиминишу било каква ограничења. Узајамна сарадња између два бренда омогућиће реализацију чак и најсмелијих архитектонских пројеката, а системи пружају огромне могућности, које ће удовољити и најзахтевније архитекте и пројектанте. Са једним производом можемо имати минимализам, естетику и функционалност“, рекао је Павлос Ватавалис, Главни Технички Директор ЕТЕМ-а.

POGLEDAJTE SVE VESTI

Other News

1.6.2020

5 ПИТАЊА ЕТЕМ-а - АНГЕЛ ЗАХАРИЕВ, A&A ARCHITECTS

Лично се надам, не желим да пророкујем, него да изразим наду, да ће за 50 година архитектура бити веома разнолика и да ћемо потпуно превазићи модернизам
Read more
7.4.2020

5 ПИТАЊА ЕТЕМ-а - МИРОН МУТИЈАБА, ZAHA HADID ARCHITECTS

Моја инспирација је одговор на изазове око пројекта.
Read more
2.4.2020

НЕПОНОВЉИВА ИЗЛОЖБА „АТИНСКЕ ШКОЛЕ“ ОКУПЉА НА ЈЕДНОМ МЕСТУ АКАДЕМСКЕ ПРОСТОРЕ ИЗ РАЗЛИЧИТИХ ЕПОХА

Изложба је подржана од стране ЕТЕМ-а и остаје отоврена до 17. маја 2020. године у музеју „Бенаки“ у Атини
Read more
28.11.2019

ПЕТА МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ФАСАДА ЕТЕМ-А ОКУПЉА СВЕТСКА ИМЕНА ИЗ АРХИТЕКТУРЕ

Архитекта Мирон Мутиjаба представио је прву зграду егзоскелета у слободном облику на свету
Read more