ETEM Logo
ETEM Logo
Zatvori
24.2.2021

ELEGANTAN DODIR S NOVIM ETEMOVIM SISTEMIMA OGRADA BEZ OKVIRA

PROČITAJTE VIŠE

Instaliranje modernih ogradnih balustradnih sistema je definitivno najlakši način unošenja finesa u bilo koju zgradu. ETEM-ovi novi balustradni sistemi su tu da udovolje najsmelijim dizajnerskim očekivanjima i stvore utisak lakoće i lebdenja.

EB46, EB49, EB50 i EB62 su novi ETEM-ov sistem balustradnih sistema. Svi su bez okvira, zadržavajući vidljivost svakog elementa dizajna. Sistemi se sastoje od staklene ploče i aluminijumske osnove za održavanje. Najveća prednost ovog rešenja je što nije potrebna nikakva druga vertikalna ili horizontalna podrška. Staklena ploča deluje kao noseći element, a ne samo kao ispuna. Aluminijumska osnova može biti potpuno nevidljiva, jer se može ugraditi u pod, što rezultira potpunim izravnavanjem. U isto vreme, staklena ploča nudi nesmetan pogled i direktnu vidljivost.

SISTEM

ŠIRINA OSNOVE

DEBLJINA STAKLENOG PUNJENJA

PRILOZI

EB46

46mm

17.5 mm & 21.5 mm

Integrisan u pod

EB49

49mm

13.5 mm & 17.5 mm

Ugrađuje se na ili u pod

EB50

50mm

17.5 mm & 21.5 mm

Ugrađuje se na ili u pod

EB62

62mm

13.5 mm & 17.5 mm

Postavlja se kao ograda ili podnožje sa staklenom ispunom male visine


Sistemi su na tržištu predstavljeni u paketu različitih profila, jer je svaki proizvod dizajniran da pruži originalna optimalna rešenja za različite primene. Priroda materijala (staklo i aluminijum) svrstava ih u sisteme sa dugim životnim vekom i otpornošću na vremenske uslove.

ETEM balustradni sistemi mogu se kombinovati sa širokim spektrom materijala, pod uslovom da se mogu deformisati u sigurnim granicama, u zavisnosti od navedenih specifikacija ili građevinskih propisa. Njihov jednostavan i čist dizajn može se integrisati u bilo koji arhitektonski stil, bio on klasičan ili savremen. Aluminijumska osnova se može postaviti na ili na nivou poda, što omogućava izbor bilo kog završnog materijala, kao što su beton, kamen, keramičke pločice i još mnogo toga. Senčenje boja staklenih ispuna nudi beskrajne mogućnosti kombinovanja u skladu sa arhitektonskim potrebama zgrade. Čist dizajn ETEM staklenih ograda može se integrisati u bilo koji projekat, dajući elegantan dodir modernoj arhitekturi.

Svi sistemi su pogodni za stambena područja i područja sa ograničenom koncentracijom ljudi, dok su EB46 i EB50 takođe idealni za područja sklona prenaseljenosti. Pored toga, balustrade se mogu primeniti i u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Ove opcije omogućavaju ugradnju ETEM sistema u širok spektar projekata, čak i u one sa visokim estetskim zahtevima, kao što su vikendice, kafići, barovi, restorani, hoteli, kancelarije itd., jer kroz njih nude direktnu vidljivost i daju elegantan i luksuzan dodir bilo kog prostora.

POGLEDAJTE SVE VESTI

Other News

13.5.2021
thumb

NOVI FASADNI SISTEMI EF50 SPREMAN JE ZA SVAKI IZAZOV

EF50 takođe daje fleksibilnost i pouzdanost fasade
Опширније
22.12.2020
thumb

ΕΤΕΜ ДОБИО ТЕХНИЧКО ОДОБРЕЊЕ ЗА АТG

С поносом објављујемо да је ЕТЕМ добио АТG техничко одобрење за системе за отварање прозора високог перформанса Е68 и Е75
Опширније
7.7.2020
thumb

5 ПИТАЊА ЕТЕМ-а - ФИЛИП ФУШЕ, SAOTA ARCHITECTURE & DESIGN

Увек се стремим ка свом следећем пројекту и желим да будем бољи од последњег
Опширније
1.6.2020
thumb

5 ПИТАЊА ЕТЕМ-а - АНГЕЛ ЗАХАРИЕВ, A&A ARCHITECTS

Лично се надам, не желим да пророкујем, него да изразим наду, да ће за 50 година архитектура бити веома разнолика и да ћемо потпуно превазићи модернизам
Опширније